Aproape 100 de articole au concurat pentru premiile concursului de început de an. Înainte de premii însă, toate articolele au adunat aprecierile celor care le-au citit, ale celor ce caută informații avizate despre anumite destinații sau inspirație pentru viitoarele vacanțe. Mulțumim tuturor prietenilor noștri care și-au împărtășit experiențele pe Călătorim.ro și tuturor celor ce ne citesc. Vă promitem noi surprize aici, pe site. În curând vom anunța un nou concurs, cu premii super-atractive!

Și acum, câștigătorii!

 1. Trollerul Samsonite merge la Minciunica, pentru poveștile sale fresh, scrise cu stil, cu poftă de viață și cu atenție la detalii
 2. Camera foto digitală Benq va ajunge la Susu, pentru multitudinea de informații și de imagini frumoase din articolele ei
 3. Enciclopedia "Ghidul călătorului în Europa" este câștigat de S1234, pentru diversitatea și frecvența review-urilor sale
 4. Setul de DVD-uri "Marile palate ale lumii" pleacă spre Sosuhno, pentru pasiune, documentare și eleganță

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Record de participare la acest al doilea concurs Călătorim.ro! Aproape 100 de articole au intrat în cursa pentru premii. Iată lista mai jos

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Anul bun se cunoaște din primele luni. Așa că am zis să începem cum se cuvine, cu un nou concurs pe călătorim.ro, locul unde se adună pasionații de călătorii. Ca de obicei, premiile sunt spectaculoase: un troller Samsonite, o cameră foto digitală Benq, un ghid complet pentru călătorii în Europa, o colecție de DVD-uri etc. Mai jos, descrierea pe larg:

Troller Samsonite, perfect pentru orice călătorie! Samsonite este liderul calității când vine vorba despre soluții profesionale pentru bagajele voastre. Punem la bătaie un geamantan de 65cm, expandabil, dotat cu sistem de securizare.

troller valiza samsonite troller valiza samsonite s6

troller valiza samsonite s2 troller valiza samsonite s4

Cameră foto Benq E1465. Super-compactă și extrem de performantă, cu senzor de 14 megapixeli. Filmează HD, poți introduce în orice imagine elemente de fotografie retro, are și funcție de fotografie panoramică, pentru peisaje sau efecte speciale.

Benq E1465 b1 Benq E1465 b4

Benq E1465 b3 Benq E1465 b2

Ghidul călătorului în Europa. O enciclopedie superbă care te va purta prin cele mai frumoase locuri ale continentului nostru: orașe, castele, catedrale, munți, lacuri. Barcelona lui Gaudí, ghețarii Islandei, fiordurile din Norvegia, castelele din Boemia, pădurile Poloniei,  toate te așteaptă să le descoperi. Destinații de excepție, sfaturi utile, hărți și fotografii extraordinare, totul în peste 200 de pagini de o calitate grafică ireproșabilă.

Colecția "Marile palate ale lumii" (3 DVD-uri). O călătorie impresionantă prin Taj Mahal, Palatul Dogilor, Escorial, Topkapî, Schonbrunn, Hampton Court și Palatul Regal din Bangkok.

ghidul calatorului europa colectie marile palate ale lumii mp1

Cum intri în concurs?

 •  fă-ți cont pe www.calatorim.ro. Vei primi imediat pe mail un link de activare.
 • dă LIKE paginii noastre de facebook.
 • scrie pe călătorim.ro impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
 • dacă scrii minimum trei articole în perioada concursului, intri în lupta pentru premii.
 • pentru a intra în concurs, un articol trebuie să aibă minimum 3 fotografii (producție personală, nu "împrumutate" de pe internet).
 • nu se acceptă în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie copiate de pe internet. Pot intra însă în concurs articole scrise de tine pe alte siteuri sau postate deja pe blogul / siteul tău
 • urcă articolul și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textul și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
 • pune pe pagina ta personală de Facebook un link către articolul scris / trimis de tine pentru concursul Călătorim.ro
 • perioada concursului: 4 ianuarie - 17 februarie 2013. Câștigătorii vor fi anunțați pe 18 februarie.
 • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
 • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs

Vă așteptăm cu drag!