Am tot cautat cazare Bulgaria, pentru ca in ultimii ani am facut tot mai des iesiri de weekend la vecinii bulgari, atrasi de liniste, preturi decente si conditii bune.

Una dintre cazarile foarte bune gasite in ultima vreme este White Coast Beach. Detalii mai jos.


Piscina mare a complexului

White Coast Beach este un complex de apartamente situat intre Balcic si Kavarna. Mai exact, intr-un golf linistit, unde se poate face si plaja, ceea ce e un avantaj, pentru ca zona Balcic nu e chiar darnica in plaje, coasta fiind pietroasa pe-aici.


Exact intre Balcik si Kavarna (10 km sau 15 minute cu mașina până la fiecare dintre ele)


Golful in care e situat complexul White Coast

Am stat un week-end la White Coast Beach si ne vom intoarce cu plăcere vara asta pentru cel puțin încă unul. Pentru că ne-am simțit bine, a fost o cazare confortabila și prețul a fost decent. Mai exact, la început de iunie am plătit 45 € pe noapte pentru un apartament cu living si canapea extensibilă, bucătărie și dormitor separat cu pat dublu.


Livingul


Bucataria din apartament

Complexul este bine întreținut, e format din două corpuri de clădiri cu apartamente mari care pot găzdui între 4 și 6 persoane, și are un mini-restaurant si o terasă pe care nu le-am incercat inca - poate la viitoarea vizita. Intre cele doua corpuri de cladiri sunt doua piscine, iar complexul are si o plaja privata, de fapt un ponton cu șezlonguri, de pe care poți coborî în apă pe o scară. Aici accesul este gratuit, adică șezlongurile și umbrela nu trebuie platite separat.


Plaja privata - vedere dinspre complex


Plaja privata si accesul in apa

La 2 pași de complex, în golf, găsești și o plajă de nisip. E măricică (sunt câteva zeci de șezlonguri acolo pentru care trebuie să plătești însă) și are și un beach-bar, iar alături este terasa Laguna, unul dintre cele mai bune restaurante din zona Balcik.


Accesul pe plaja
Plaja din golf. In fundal, complexul White Coast

Pentru rezervari la White Coast Beach puteti lua legatura direct cu proprietarul, Victor, care răspunde la telefon, pe Whatsapp și pe Viber la numărul 00359 885 977 180.

Alte modalitati de contact sunt websiteul www.white-coast.com si adresa de email whitecoastbookings@gmail.com

Mai jos, un video cu complexul White Coast Beach: