Va povesteam aici despre cele cateva locuri frumoase pe care le-am descoperit pe litoralul bulgaresc, in apropiere de Balcic. Acum as vrea sa va prezint si resortul in care ne-am cazat, Lighthouse Golf&Spa Resort, care a fost o alegere excelenta, dupa mine.

Verifică AICI prețurile de cazare la Lighthouse Golf&Spa Resort din Balcic

Resortul este accesibil din orice parte ai veni:

- la doar 59 km de Vama Veche;

- la 30 km de Capul Kaliakra;

- la doar 10 minute de mers cu masina de Balcic, unde puteti explora faleza cu restaurante si cafenele dragute, magazine de suveniruri si faimosul Castel al Reginei Maria.

Fiind inconjurat de terenuri de golf, resortul este construit in zona de coasta, intr-un cadru natural nealterat, iar privelistea asupra Marii Negre iti taie respiratia.

In privinta cazarii ai de unde alege, complexul fiind format din mai multe unitati de cazare: un hotel de 5 stele, apartamente si vile de inchiriat, deci variante pentru orice buget.

Lighthouse Apartments cuprinde apartamente cu unul sau doua dormitoare, living, chicineta, balcon si baie, cu toate dotarile necesare.

Noi am inchiriat un apartament cu un dormitor, spatios, cu vedere la piscina, pe care am inaugurat-o imediat ce am ajuns. :) Pretul apartamentului pe noapte = 45 EUR. Incredibil, asa-i?

Va las aici linkul catre pagina de rezervari a resortului.

Facilitati: supermarket, sala de fitness, biliard, darts, tenis de masa, inchirieri de biciclete si sa nu uitam de golf.

Data viitoare ne-am promis ca vom lua si noi lectii de golf.

Resortul beneficiaza si de cateva restaurante si baruri, cu mancare variata si preturi ok.

Plaja se afla la 7 km distanta si puteti ajunge acolo cu un shuttle gratuit sau cu masina din dotare. Iar drumul spre plaja serpuieste printre stancile albe pana la malul marii, facandu-ne sa ne manifestam uimirea printr-un "woooow" exclamat pe mai multe voci.

Pana acum v-am expus motivele pentru care m-as intoarce macar cateva zile la Lighthouse Golf&Spa Resort.

Minusuri?

- poate doar faptul ca ai nevoie de masina pentru a te deplasa, dar distantele fiind mici, las la latitudinea voastra sa judecati cat de mare e inconvenientul.

Verifică AICI preturile de cazare la Lighthouse Golf&Spa Resort din Balcic