Scurtă noastra vacanta in Austria a fost minunată și de neuitat, iar experienta a fost întregită și de o cazare excelentă: Avenida Panorama Suites (detalii - AICI), din Kaprun, despre care vom povesti mai jos.

Mai întâi, să spunem că ne-am îndrăgostit iremediabil de zona Salzburg, cu Zell am See și Kaprun. Are foarte multe de oferit, indiferent dacă ești turist solitar, în cuplu sau în familie. Priveliști care îți taie respirația la tot pasul, plimbări pe crestele Alpilor, pe ghețarul Kitzsteinhorn (Top of Salzburg - 3.029m), un tur pe lacul Zell am See cu o vedere impresionantă către Schmittenhöhe (1.965m) sau o aventură pe Grossglockner (3.798m), Transfăgărășanul lor - dar, fără fals patriotism, mult mai frumos decât al nostru.

Zilele minunate petrecute aici meritau să înceapă și să se termine cu o cazare pe măsură. Iar Avenida Panorama Suites (link site - AICI) asta a fost: o experiență la superlativ!

Prețurile sunt mai mult decât decente pentru această regiune superbă a Austriei, iar confortul ... hm, sincer nu ne așteptam să ne simțim atât de bine, am crezut că va fi o cazare comună, ca oricare alta, dar am descoperit o adevărată comoară.

De ce ne-a plăcut așa de mult la Avenida Panorama Suites?
 • apartamentul în care am stat a fost super confortabil, curat, încăpător
 • structura apartamentului: dormitor cu baie, living, bucătărie complet echipată, încă o baie
 • terasă amplă, cu vedere extraordinară către munții Alpi
 • pe terasă este un jacuzzi! Închipuiți-vă seara, după o zi obositoare, stând în cadă cu un pahar de vin în mână, privind spre Alpi ;)
 • în apartament am avut saună! Și una chiar generoasă, încap lejer două persoane în ea. Nu am mai întâlnit până acum un astfel de concept, dar ideea este de aplaudat! Am utilizat-o vara și a fost super, mă gândesc că iarna e și mai utilă, după o zi pe pârtie
 • mic dejun de 5 stele. Sincer, cred că a depășit precedentul lider, care fusese la un Hilton din Viena :)

Iată un scurt video făcut de noi în apartament:

În galeria foto de AICI (link) puteți vedea mai multe fotografii din cameră și de la micul dejun.

Un plus foaaaarte important este că, dacă te cazezi vara la Avenida Panorama Suites (link site - AICI), primești GRATUIT un Zell am See - Kaprun Summer Card, cu care beneficiezi de o grămadă de gratuități, cum ar fi:

 • access la telecabinele către Schmittenhöhe
 • acces la telecabinele spre Kitzsteinhorn (Top of Salzburg - 3.029m)
 • croazieră pe lacul Zell am See
 • intrare la ștranduri și piscine
 • intrare spre chei și rezervoarele din zonă
 • și multe altele, plus discounturi la alte atracții din zonă! Vă spun, Zell am See - Kaprun Summer Card e de mare folos.
Cum puteti face rezervare la Avenida Panorama Suites din Kaprun?

Avenida Panorama Suites este, de fapt, parte a unui lanț extins de cazări în această zonă a Austriei, cu diverse tipuri de apartamente in Kaprun, Leogand, Zell am See, Walchen si Saalbach - detalii despre toate aceste cazări găsiți AICI. Poate vă place altă locație a lor, toate arată super și sunt sigur că sunt la aceleași standarde înalte de calitate.

Vacanță plăcută! Noi ne vom întoarce aici în vara lui 2019!