Castigatorii concursului primaverii pe Calatorim.ro sunt ... toti cei care au scris pe site si toti cei care citesc aceste povesti frumoase :)

Iar premiile merg spre ...

S1234 - vacanta in insula Lefkada! Cinci nopti de cazare in Vila Dimitra (Dimarion - Agios Nikitas), camera dubla

Larisastan - un super-curs de engleză pentru copii (English Holiday: 5 reviste + DVD-uri) plus un pachet cu 2 DVD-uri (“Mr. Bean în vacanță” și “Mr. Bean, o comedie dezastru”)

Barbu Eliza - un pachet cu 2 DVD-uri (“Mr. Bean în vacanță” și “Mr. Bean, o comedie dezastru”)

_____________________________________________

Povesti adunate pe site in perioada concursului:

Larisastan - Baile Felix, Vrsac - Serbia, Castelul Corvinilor, Gyula, Praga, Budapesta cu copii, Cazare Budapesta & Viena

S1234: Colloseum,vacanta in Thailanda (Koh Samui, Phuket, Bangkok), castele din Italia (1, 2, 3, 4, 5, 6)

Barbu Eliza: De ce iubim calatoriile?, Centrul Vechi - Bucuresti, I love the sea, Valencia, Londra, Catalonia, croaziera pe Marea Egee

Roanna: Luna de miere in Grecia, weekend la Roma

Muna: Tenerife

______________________________________________

Lefkada este un loc superb, o insulă de care te îndrăgostești pe loc și iremediabil, o destinație pe care niciun iubitor de frumos n-ar trebui s-o rateze. Și poți ajunge acolo extrem de ușor. Pentru că premiul pe care Călătorim.ro îl pune în joc în concursul din acestă primăvară este chiar o vacanță în insula Lefkada!

Poți merge gratis cu prietenul / perechea ta în această insulă minunată, pe coasta de vest, în apropierea unor plaje fantastice ca Porto Katsiki, Egremni, Milos, Gialos sau Kathisma. Trebuie doar să împărtășești cu noi, pe site, amintirile tale din alte călătorii ;)

Ce trebuie să faci? Să scrii pe Călătorim.ro minimum 3 articole (impresii de călătorie din vacanțele tale precedente)

Care este premiul cel mare? Cinci nopți de cazare (cameră dublă) în Vila Dimitra, de lângă Agios Nikitas. Vila Dimitra face parte din ansamblul de vile Dimarion, despre care s-a povestit pe larg AICI.

În ce perioadă este garantată rezervarea? 23-28 iunie 2014

Întregul regulament al concursului, mai jos.

vila-dimarion-dimitra-lefkada (2)

vila-dimarion-dimitra-lefkada (1)

Pe lângă marele premiu (o vacanță în insula Lefkada), mai avem câteva premii mici și drăguțe: un super-curs de engleză pentru copii (English Holiday: 5 reviste + DVD-uri) și 2 pachete a câte 2 DVD-uri (“Mr. Bean în vacanță” și “Mr. Bean, o comedie dezastru”), oferite de Gazeta Sporturilor

english mr bean

Iată regulamentul complet al concursului care se va desfășura în perioada 17 martie - 31 mai 2014:

  • scrie pe Călătorim.ro minimum 3 impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • fă-ți cont pe site (AICI), loghează-te în cont (AICI), apoi scrie textul și atașează pozele direct pe site. Dacă nu te descurci, poți trimite textele și pozele pe adresa office@calatorim.ro. Le vom pune noi pe site.
  • ATENTIE: NU SE ACCEPTĂ în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie sau fotografii copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii sau pe blogul personal. Așadar, în concurs vor fi acceptate DOAR TEXTE SI FOTOGRAFII PROPRII ȘI ORIGINALE.
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine, evident).
  • câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie 2014. Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiului câștigat pe Călătorim.ro
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs

SUCCES! Așteptăm cu mare drag poveștile voastre, la fel cum insula Lefkada vă așteaptă pe voi!

CITEȘTE ȘI: