Turnul Eiffel este una dintre destinațiile de top ale planetei, iar turiștii se înghesuie 365 de zile pe an să admire priveliștea.

Capodopera lui Gustave Eiffel a fost construită în 1889, iar de atunci a avut peste 250 de milioane de vizitatori!

De acum poți chiar să te cazezi în celebrul turn. Este vorba un apartament de 185 de metri pătrați care are dormitoare, baie, bucătărie și un lounge de unde poți admira Parisul în toată splendoarea sa.

Ca să ajungi să faci asta trebuie să participi la concursul Home Away (Click AICI pentru detalii) și să te numeri printre cei 4 norocoși câștigători care pot aduce cu ei alte 5 persoane.

"Nici un turist n-a mai stat în acest apartament și credem că e un premiu extrem de special să poți petrece o noapte în turn", a declarat CEO-ul companiei, Brian Sharples.

Ca să intri în concurs trebuie să spui în 140 de caractere ce ai face dacă ai putea petrece o noapte în apartamentul din Turnul Eiffel. Premiile includ o noapte în apartament pentru fiecare câștigător, pe 23 sau 28 iunie, 4 sau 8 iulie, la care se adaugă 3 nopți de cazare suplimentare în alt stabiliment din capitala Franței, transport dus-întors și un bilet la un meci de la EURO 2016. Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 iunie.

Așa arată priveliștea din apartamentul din turn: