Am avut 16 reviewuri înscrise în concurs (recapitularea, mai jos).

Câștigătorii sunt ......

premiul 1 - Aurel

premiul 2 - Mitinita

premiul 3 - Andu4bidden

Felicitări! Și pentru că a fost primul concurs pe www.calatorim.ro, am pregătit premii de consolare pentru toți ceilalți care au scris articole! Așteptăm pe mail adresele tuturor pentru a ști unde să trimitem premiile.

Rămâneți aproape de călătorim.ro, urmează SURPRIZE MARI și CONCURSURI DE SENZAȚIE!

>>>>>>

Iulia Drăgan a scris despre salina Turda, cascada Geoagiu Băi, Râpa Roșie din Sebeș și hotelul Toaca Bellevue din Gura Humorului.

Georgiana ne-a povestit despre o drumeție către vîrful Cozia și despre o vacanță frumoasă în Elveția.

Karis ne-a adus Parisul pe călătorim.ro, iar Mitinita ne-a purtat tocmai în îndepărtatul Seul din Coreea de Sud, apoi pe Khaosan Road din Thailanda, în Kyoto (Japonia) și în satul Masuleh, din Iran.

Cu bdoinana ne-am plimbat la Londra, Aurel ne-a dus la Bruxelles, iar cu Andu4bidden am "mers" la Roma, am văzut cum arată azi Cazinoul din Constanța și am redescoperit Castelul Iulia Hașdeu din Câmpina.

>>>>>>>>>>
Hai și tu în concurs!

Ce vrem? Să adunăm pe călătorim.ro toți pasionații de călătorii pentru a împărtăși și altora din experiențele noastre.

Ce trebuie să faci?

  • fă-ți cont pe www.calatorim.ro. Vei primi imediat pe mail un link de activare.
  • LIKE paginii noastre de facebook.
  • scrie un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o impresie de călătorie, un pont despre un loc frumos etc. Orice se încadrează în "aici am călătorit eu".
  • pentru a intra în concurs, articolul trebuie să aibă minimum 3 fotografii (producție personală, nu luate de pe internet).
  • nu se acceptă în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie copiate de pe internet. Pot intra însă în concurs articole scrise de tine pe alte siteuri sau postate deja pe blogul / siteul tău
  • dacă un user scrie 5 articole despre 5 locuri / întâmplări diferite, el va intra în tragerea la sorți cu 5 șanse de a cîștiga.
  • urcă articolul și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textul și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
  • pune pe pagina ta personală de Facebook un link către articolul scris / trimis de tine pentru concursul Călătorim.ro
  • perioada concursului: 8 octombrie 2012 - 5 noiembrie 2012. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, iar numele lor vor fi anunțate pe 6 noiembrie.

Care sunt premiile?

1. Colecția completă "Călătorii pentru o viață - 500 de locuri unice". Sînt 4 cărți editate în condiții grafice deosebite, indispensabile oricărui pasionat de călătorie, cu imagini superbe și ponturi extraordinare.

2. Boxe Logitech S120 pentru computer (4,4 wați, 2 difuzoare active, amplificator audio integrat, conector căști)

3. Cartea "Prima mea călătorie în străinătate". O antologie de aventuri tragi-comice care se acund în spatele primelor contacte cu o cultură diferită.