Iată câștigătorii concursului:

  1. Trollerul Samsonite merge la Liliana Bolbol
  2. Colecția "Marile palate ale lumii" (3 DVD-uri) va ajunge la S1234
  3. Ghidul despre fotografia de calatorie îi revine Balerinei57

Felicitări tuturor!

________________________________________________________

Articolele scrise pe Călătorim.ro în ultima lună și jumătate:

Irina despre Zurich si despre vacanța în China (cum se obtine viza de China, Drumul spre Asia + primele impresii despre Beijing, Orașul Interzis + Templul Cerului + Palatul de Vară, Mormintele Împăraților Ming + fabrica de jad + casa ceaiului, Excursie de-o zi la Marele Zid Chinezesc)

Eu :) Parga, perla ascunsa a Greciei, Scuba diving in Thassos, Ce poți face 3 zile în Toscana, Cele mai frumoase piețe de Craciun din Europa

Alinab1984: Vacanță în Turcia: Kemer + Istanbul

S1234: Review Belle Pub Galați, Vacanta in Tunisia - Mahdia

Liliana Bolbol despre calatoria in Emiratele Arabe Unite: O poveste cu luxosul Dubai și distinsul Sharjah, Liniștea munților din Fujairah, Shopping in Dubai, Fantastica moschee din Abu Dhabi, Piața de aur și piața de mirodenii exotice din Dubai, Micuțul Ajman și puternicul Umm al Qiwain

Balerina57 despre vacanta la Praga: Casa care danseaza, Cheiul Smetana

Elena Constanta: Foto-amintiri din insula Creta

________________________________________________________

A venit, a venit toamna ... Și-odată cu ea, un nou concurs pe Călătorim.ro! Cu siguranță v-ați plimbat prin multe locuri minunate, iar poveștile voastre merită să fie citite și de alți iubitori de călătorii. Așteptăm impresiile voastre de vacanță și, în schimb, punem la bătaie premii drăguțe!

Un troller Samsonite, perfect pentru orice călătorie! Samsonite este liderul calității când vine vorba despre soluții profesionale pentru bagajele voastre. Acum poți câștiga pe Călătorim.ro un geamantan Samsonite Oslo de 65cm, expandabil, dotat cu sistem de securizare.

samsonite-troller-oslo-premiu

Colecția "Marile palate ale lumii" (3 DVD-uri). O călătorie impresionantă prin Taj Mahal, Palatul Dogilor, Escorial, Topkapî, Schonbrunn, Hampton Court și Palatul Regal din Bangkok.

colectie marile palate ale lumii mp1

Fotografia de calatorie: ghid pentru imagini creative. Un album plin cu sfaturi excelente pentru cei care adoră să facă fotografii de calitate în vacanțele lor.

ghid-fotografia-de-calatorie

Mai jos, regulamentul complet al concursului care se va desfășura în perioada 12 octombrie - 24 noiembrie 2013:

  • scrie pe călătorim.ro minimum două impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • urcă articolele și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textele și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
  • ATENTIE: NU SE ACCEPTĂ în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie sau fotografii copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii sau pe blogul personal. Așadar, în concurs vor fi acceptate DOAR TEXTE SI FOTOGRAFII PROPRII ȘI ORIGINALE.
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs.