Santorini, Corfu, Lefkada, Creta, Thassos, Rhodos, Kefalonia, Zakynthos, Mykonos, Skiathos, Skopelos, Paxi, Ithaca, Naxos, Kos ... Multe dintre agențiile de turism fac risipă de superlative pentru a-și atrage clienții, așa că fiecare insulă a vechii Elade a fost numită, măcar o dată, "cea mai frumoasă insulă din Grecia".

Dar este absolut imposibil să avem vreodată un răspuns universal acceptat pentru discuția despre cea mai frumoasă insulă grecească. Pentru că gusturile sunt diferite, pentru că experiențele sunt diferite, pentru că oamenii sunt diferiți.

insule-grecesti

Așadar, nu ne-am propus să descoperim o continuare a enunțului din titlu. Ci doar să aflăm poveștile voastre.

Să ne spuneți în ce insulă grecească v-ați simțit mai bine, care dintre ele v-a impresionat mai mult, la care visați mai des ...

Aşteptăm opiniile voastre mai jos, în comentarii. Pe cei care au mai multe de împărtăşit îi aşteptăm să-şi scrie poveştile pe călătorim.ro, să ne încânte cu fotografiile făcute prin Grecia şi să ne ajute cu sfaturi despre fiecare insulă în parte.

Mai jos, linkuri către insulele povestite deja de membrii comunității de pe călătorim.ro:

Aşteptăm poveştile, părerile şi sfaturile voastre! Scrieți-vă pe călătorim.ro impresiile din vacanțele în Grecia, trimiteți-ne poze etc.

Și, evident, vă așteptăm în concursurile www.calatorim.ro