Ne apropiem de luna cadourilor, Bucurestiul se imbraca in haine de sarbatoare si organizeaza targuri de Craciun, de unde puteti sa achizitionati decoratiuni, bunatati traditionale dar si cadouri cat mai inedite. In continuare am facut o lista cu toate targurile care se organizeaza in capitala, pentru a le putea vizita si cauta cadoul perfect de pus in ghetute sau sub brad.

1. Bucharest Christmas Market

In perioada 29 noiembrie – 28 decembrie 2014, zilnic intre orele 10:00 – 22:00, chiar in Centrul Bucurestiului, este organizat de Primaria Capitalei targul oficial de Craciun al Bucurestiului, Bucharest Christmas Market. Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa si este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea find libera.

2. Bucharest Christmas Shopping

La Romexpo, in perioada 1 decembrie - 21 decembrie 2014, intre orele 12:00 - 20:00, este organizat targul expozitional de Craciun. Peste 500 de expozanti, din toate domeniile de interes, de unde poti achizitiona cadouri la preturi de producator. Intrarea este 5 lei pentru adulti, 3 lei pentru elevi si studenti (peste 12 ani) si gratuita pentru pensionari si copii sub 12 ani.

3. Christmas Fairs' Marathon

Targul Christmas Fairs' Marathon, este locul unde puteti gasi cele mai originale si variate cadouri pentru cei dragi, se vor aduna cei mai talentati expozanti de handmade, moda si accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage si antiques din toata tara. Este organizat in perioada 28 noiembrie - 5 decembrie 2014, pe strada Franceza, nr.60, la Hotel Europa Royale, intre orele 12:00 - 20:00.