Hawaii au atras si in aceasta vancanta multe nume celebre ale Hollywood-ului. Kate Hudson, Goldie Hawn si Amy Schumer au ales insula Maui pentru a se bucura de plaja, dar au incercat apoi si soarele Ibizei, dupa cum scrie DailyMail.co.uk.

Vezi cum arata resorturile din Maui si cat costa o camera de cazare!

Jessica Alba a petrecut tot in Hawai o vacanta bine-meritata impreuna cu soțul ei, Cash Warren, și cele două fiice, Haven si Onoare. Jessica a fost reperata de paparazzi si fotografiata intr-o tinuta simpatica, scrie popsugar.com.

Dupa ce au savurat turneul de la Wimbledon, Bradley Cooper și Irina Shayk s-au relaxat in Italia, in zona Lacului Garda.

Vezi superbele imagini din regiunea lacului Garda si afla cat costa o camera intr-un resort aici.

Gerard Pique (29 ani) si Shakira (39 ani), impreuna cu cei 2 copii ai lor Milan (3 ani) si Sasha (16 luni), au ales sa-si petreaca vacanta inainte de Euro 2016 la Ibiza.

Lady Gaga a ales Los Cabos (Mexico), dar a imbinat distractia cu o actiune de caritate. Cantareata a vizitat centrul de asistență Casa Hogar, unde a cântat cu un grup de copii hitul "Born This Way", dupa care a servit impreuna cu ei cina și a donat rucsaci pentru acestia.

Vezi cum arata resorturile din Los Cabos si cat costa o camera acolo!

Vezi ofertele de zbor pentru aceste destinatii!