Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, va avea loc in perioada 17- 20 noiembrie 2016, in Paviloanele C1-C3 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXVI-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

Cele mai bune oferte si destinatii turistice, prezentate de companiile din Romania si din strainatate, vor capta, timp de patru zile, atentia a mii de vizitatori.

Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie. De asemenea, veti avea ocazia sa cunoasteti noi parteneri de afaceri, dar si sa fidelizati relatiile existente cu partenerii traditionali.

Peste 230 de agenţii de turism şi tour-operatori din România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană şi Ungaria stau la dispoziţia vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceştia vacanţe personalizate în funcţie de bugetul şi preferinţele fiecăruia

Program de vizitare:

  • 17-19 noiembrie 2016 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
  • 20 noiembrie 2016 (duminica): 10.00-16.00

Locatie: Pavilioanele C1-C3

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Tarif acces parcare: 3 lei/ ora

Detalii despre manifestarile organizate la Targul de Turism - AICI

Lista expozantilor - AICI