Cea de-a 45-a ediţie a Târgului de Turism care va avea loc anul acesta în perioada 11-14 noiembrie unul dintre cele mai aşteptate momente de către agenţiile de turism din ţara noastră, dar nu numai. Sunt vizaţi şi tour operatorii, unităţile de cazare şi de agrement, prestatorii de diverse servicii în turism sau autorităţile de turism locale, naţionale şi internaţionale.

Un astfel de eveniment este esenţial atât pentru agenţiile expozante, cât şi pentru vizitatori, deoarece este contextul potrivit prin care ne putem face o idee despre ce se mai caută şi ce se mai vinde în materie de turism şi încotro se îndreaptă această industrie, odată cu evoluţia situaţiei pandemice actuale, care pune activitatea agenţiilor de turism în pericol.

Condiţii de desfăşurare

Târgul de Turism se va întinde pe 4 zile de eveniment, după cum urmează : 11-13 noiembrie 2021 – interval orar 10 – 18 şi 14 noiembrie 2021 – interval orar 10 – 16. Accesul pietonal la această expoziţie se va face prin porţile A şi B Romexpo, iar accesul cu maşina în parcare prin porţile B, C şi D. Valoarea biletului de intrare pentru adulţi şi/sau studenţi este de 20 lei, iar copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele insituţionalizate vor beneficia de intrare gratuită.

Avantaje

Contextul profesionist şi formal în care are loc acest târg de turism asigură mediul propice pentru agenţiile de turism de a câştiga noi clienţi sau de a consolida relaţia cu cei vechi, având oportunitatea de a purta un dialog eficient de bussiness cu aceştia, în scopul promovării serviciilor şi ofertelor deţinute în cataloagele lor turistice.

Vizitatorii prezenţi la această expoziţie turistică vor avea şansa să exploreze în detaliu turismul românesc sau internaţional, să descopere noutăţi şi tendinţe actuale din acest sector de business şi să profite în cele din urmă de cele mai palpitante şi avantajoase oferte de vacanţă, oferite de către numeroasele agenţii participante.

De asemenea, ţinând cont de perioada în care se desfăşoară acest eveniment, turiştii pot profita la maximum şi pot alege din timp oferte de vacanţă pentru Crăciun sau Revelion, beneficiind de o varietate mare de oferte disponibile şi reduceri substanţiale.

Roju.ro – prezent la eveniment

Agenţia de turism Roju nu lipseşte nici de această dată de la Târgul de Turism de la Romexpo şi îşi aşteaptă cu braţele deschise clienţii pe toată durata celor 4 zile de eveniment. Această agenţie vine în întâmpinarea persoanelor interesate cu numeroase noutăţi şi oferte palpitante de vacanţă, disponibile atât pentru ţara noastră, cât şi pentru destinaţii internaţionale dintre cele mai exotice. Astfel, anul acesta, din gama de oferte pe care Roju o pune la dispoziţia turiştilor, destinaţii actuale precum Egipt, Maldive, Republica Dominicană, Thailanda, Mexic, Bulgaria sau Turcia.

Roju Travel a reuşit să strângă de-a lungul timpului un portofoliu bogat de clienţi mulţumiţi şi a oferit ore de consultaţii online, pentru numeroase destinaţii de vacanţă sau servicii Corporate, înglobând în platforma sa peste 75 de furnizori de România şi peste 1000 externi, astfel încât nevoia clientului de a găsi în timp real vacanţe cu status disponibil direct pe website să fie pusă pe primul loc.

Haide să ne cunoaştem şi să descoperi cele mai fascinante oferte de vacanţă împreună cu Roju – Love to Travel, Love to Book, Love to Roju!

*articol promovat