"Asta îmi oferă muzica, printre multe altele. Privilegiul de a mă bucura (vizual doar, din păcate) de natura și de țara mea așa, călătorind cu trupeții mei dintr-un oraș în altul" ;- Feli Donose pe Facebook

Talent descoperit la "Vocea României" și șlefuit ulterior în sute de concerte sau în show-uri TV ca "Te cunosc de undeva", Feli este acum una dintre cele mai apreciate voci ale noului val din .ro. Pasiunea ei nu se limitează la muzică - Feli este pasionată și de călătorii. Programul agitat, cu dese concerte prin țară, nu-i lasă prea mult timp pentru vacanțe. Dar admiră sincer locurile frumoase din România și, în aceeași măsură, visează la destinații exotice.

Despre pasiunea ei pentru travel, în interviul de mai jos, acordat exclusiv pentru cititorii Călătorim.ro:

- Feli, cât de des călătorești? Mă refer la vacanțe sau scurte “evadări”, nu neapărat la plimbările impuse de concerte :)
- In ultimii ani mai mult “evadez” decat calatoresc. Imi plac escapadele scurte si neplanuite asa ... pentru 2 zile (pentru ca doar atat timp as avea la dispozitie lately) :))

- Îți amintești prima ta călătorie, când erai copil?
- Da. Mergeam pentru prima oara cu trenul alaturi de mama mea spre casa bunicii din Tarnaveni. M-am pierdut in vise acele cateva ore uitandu-ma pe geam si admirand natura “pe fuga”.

- Care este destinația ta favorită?
- Imi doresc nespus de mult sa ajung in India. Pentru suflet. :)

- Care sunt cele mai frumoase locuri, întâmplări sau amintiri din călătoriile tale prin România?
- Imi amintesc cu drag de satul parintesc al tatalui meu, desi aveam maxim 6 ani cred. Tata s-a nascut in satul Dobrovat din Iasi. Imi amintesc mai degraba ce am trait sufleteste decat orice altceva. Stiu ca eram inconjurata de natura, iar casele erau una la 1 km de cealalta. :)) Am vizitat din nou Iasiul cu o prietena draga acum cateva luni, dupa 24 de ani de la ultima vizita, si m-am indragostit. Abia astept sa merg iar.

- Dacă un prieten din străinătate ar vrea să-și petreacă vacanța în România, ce i-ai recomanda să nu rateze?
- Sibiu, Cluj, Brasov, Sighisoara, Timisoara… Avem o tara minunata! Nu stiu ce as recomanda sa nu rateze. :)

- Ce fel de activități preferi în vacanță? Relaxare, aventură, distracție?
- Prefer relaxare totala.

- De ce ai nevoie pentru ca o vacanță să fie perfectă?
- De niste carti bune, zona fara semnal, un mp3player, casti, un folder cu instrumentale, o agenda si un set de pixuri in caz ca sunt inspirata sa scriu. :)

- Care a fost cel mai tare loc / hotel în care te-ai cazat?
- Langa Timisoara, cam la 40 km distanta, intr-un sat numit Altringen, exista o pensiune care ii poarta numele (LINK). Acolo este Raiul meu pe acest pamant! Recomand cu toata caldura.

- Unde ai mâncat cel mai bine într-o călătorie? Și ... ce anume? :)
- In vremuri in care si in restaurantele romanesti gasesti pizza, paste etc, la Altringen spre exemplu micul dejun consta in paine, ou si ceai. Ceea ce imi aminteste de copilarie si imi bucura inima.

- Care e cea mai neplăcută amintire dintr-o vacanță?
- Nu imi amintesc. Daca a fost ceva neplacut probabil ca nu a fost atat de important de vreme ce am uitat.

- Ce nu îți lipsește niciodată din bagaj?
- O carte.

- Care e cel mai drag suvenir adus dintr-o călătorie?
- Un obiect decorativ cu clopotei si elefanti luat dintr-o piata de vechituri.

- Înainte de a pleca într-un loc, te informezi pentru ca acolo să ai un program bine pus la punct sau te lași purtată de instinct la fața locului?
- Clar ma las purtata de instinct.

- Unde plănuiești să pleci în următoarea ta vacanță?
- Visez la multe destinatii. Una din ele ar fi Thailanda.

- Unde îți dorești foarte mult să petreci o vacanță, dar încă nu ai ajuns?
- Probabil te astepti sa iti spun o tara exotica sau ceva de genul asta, INSA exista un loc la 20 km de Bucuresti unde poti sa te cazezi la casute in copaci (LINK). Acolo vreau sa ajung IERI! :))