Pentru pasionații de tatuaje, călătoriile pot fi o sursă de inspirație, pentru noi desene pe piele.

Unii aleg ceva mic, discret, care să le amintească de locurile preferate, alții desene complicate și elaborate, care spun o poveste, sau citate care le-au plăcut și care îi inspiră.

Cel mai populare cuvinte întâlnite în tatuaje sunt "wanderlust" (în germană "fernweh"), care reprezintă dorința foarte puternică de a vedea lumea, și "aventură". Li se alătură diferite hărți în miniatură, globul pamântesc, avioane, siluete de clădiri celebre, busole, ștampile de pașaport, coduri de aeroport, palmieri, valuri, coordonate geografice ale unui loc anume... lista este infinită.

Dacă v-ați deci să vă faceți un tatuaj, alegeți cu atenție locul unde mergeți și citiți review-uri pentru a vedea ce experiențe au avut alți clienți. Prețul unui tatuaj depinde de cât de complicat este și dacă e alb-negru sau color. În general se pornește de la 5 lei/centimetru pătrat de piele. După ce vă tatuați, trebuie să veți grijă deosebită de el o perioadă, să-l dați cu o cremă specială și să evitați să udați zona. Apoi trebuie să-l protejați de soare, ca să nu se decoloreze, și să-l dați cu cremă de protecție solară atunci când expunerea este prelungită.

În galeria foto puteți găsi câteva modele interesante de tatuaje legate de călătorii, care pot fi înscrise pe piele pentru totdeauna!