Dragilor, concursul lunii iunie a ajuns la finish pe Călătorim.ro! Premiile merg către:

1. Clementina Catalin Stoicescu - camera foto digitala Fuji FinePix 2800 HD

2. Camelia Radoi - placă ceramică Grundig pentru întins părul

3. Nada Bolbol - dispozitiv Twist'n'Joy

Multumim tuturor celor care au scris pe site povestile lor de vacanta, va asteptam cu drag si in continuare sa impartasiti cu ceilalti cititori impresii despre locurile frumoase pe care le-ati vazut!

Intră AICI și scrie-ne despre vacanta ta!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ARTICOLUL INITIAL

Vine vara, bine-mi pare! Noi îți dăm un premiu tare :) Pentru că ne-am gândit să întâmpinăm prima lună de vară cu un concurs drăguț pe Călătorim.ro: tu ne povestești vacanțele tale, noi te premiem! Suntem nerăbdători să aflăm experiențele tale de călătorie, așa că hai să nu mai pierdem vremea!

Ce trebuie să faci? Trei pași simpli

1. Fă-ți cont pe www.calatorim.ro (click AICI) și primești 5 puncte în concurs

2. Personalizează-ți contul - seteaza o fotografie la avatarul tău (AICI) și primești încă 5 puncte în concurs

3. Povestește pe Călătorim.ro ceva din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine SAU un review despre un hotel SAU o poveste dintr-o vacanță SAU un pont despre un loc frumos SAU un ghid de destinație SAU o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc. Textele și imaginile se adaugă AICI. O poveste = 10 puncte

Ce poți câștiga?

Dacă aduni minimum 20 de puncte în perioada concursului, intri în tragerea la sorți pentru premiile secundare: o placă ceramică Grundig pentru întins părul (să iasă fetele bine în selfiurile din vacanță :)) și un dispozitiv Twist'n'Joy, ideal pentru pregătirea salatelor înainte de excursii, picnic sau drumeții

Dacă aduni cel puțin 40 de puncte (adică scrii minimum 3 texte), ai șanse la premiul cel mare: un Fuji FinePix 2800 HD! Este una dintre cele mai performante camere digitale ultraportabile, cu senzor de 14 megapixeli și numeroase opțiuni de top: stabilizare de imagine pe senzor, tehnologie FaceDetection, modul Smile&SHoot, ecran LCD de 3", zoom optic 18X și filmare HD.

Care sunt regulile?
  • Pentru a intra în concurs, un articol trebuie să fie însoțit de minimum 3 fotografii (producție personală, nu "împrumutate" de pe internet).
  • Primii doi pași (cont pe site + avatar) sunt obligatorii
  • ATENTIE: nu se acceptă în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii. Excepție fac articolele publicate doar pe blogul tău (ele pot intra în concursul de pe călătorim.ro).
  • Regulamentul integral este aici