Final de concurs. Au fost 333 de participanți care au intrat în aplicația de pe pagina de Facebook a Călătorim.ro. Mulțumim tuturor!

Pentru stabilirea câștigătorului am ales un număr la întâmplare, apoi am verificat lista cu participanți. And the winner is ... number 249, Marilena Necula. Felicitări! Marilena își dorește ca în 2014 să meargă într-o vacanță în Republica Dominicană. Până atunci se va bucura de premiul oferit de Călătorim.ro, un week-end în doi la Pensiunea Verde Crud, în perioada 13-15 decembrie!

winner

________________________________________

Călătorim.ro v-a obișnuit cu surprizele, așa că vom continua pe aceeași linie și azi anunțăm un nou concurs!

El se va desfășura pe pagina noastră de Facebook (click AICI), într-o aplicație simplă și spectaculoasă. Premiul este extrem de atrăgător: un week-end pentru două persoane la Pensiunea Verde Crud, de lângă Râșnov!

Iată pașii:

☛ Intrați în aplicația pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/CalatorimRO (click AICI pentru a intra în aplicație)

Completați datele personale (nume, prenume, adresă de mail)

Răspundeți la o întrebare simplă: "Unde vreți să mergeți în vacanță anul viitor?"

În acel moment sunteți înscriși automat în concurs! Da, atât de simplu e!

Premiul va fi un week-end pentru două persoane la Pensiunea Verde Crud, de lângă Râșnov (cazare într-o cameră dublă în perioada 13-15 decembrie). Mai jos, detalii despre pensiune.

Atenție! După ce răspundeți la întrebarea din aplicație, primiți o extra-șansă la premiu dacă vă anunțați și prietenii de pe Facebook (click pe "share" / "distribuie" / "postează pe peretele tău" sau " invită un prieten")!

Concursul se desfășoară în perioada 26 noiembrie - 6 decembrie și câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani, iar perioada este fixă (13-15 decembrie).

share

Acum, câteva vorbe despre Pensiunea Verde Crud, partenerul nostru în acest concurs. Este situată într-o adevărată oază de liniște, o poieniță înconjurată de munți, la doar câteva minute distanță de Cheile Râșnoavei și de DN 73A (Predeal-Râșnov).

Imagini, detalii suplimentare și oferte speciale puteți găsi mereu pe site-ul oficial al Pensiunii Verde Crud (CLICK AICI)

verde-crud-harta

CLICK AICI PENTRU A INTRA ÎN APLICAȚIE