Pleci in vacanta? Atunci cu siguranta ai o groaza de lucruri de pus in bagaj si esti stresat sa nu uiti ceva. Insa intodeauna exista chestii de care uitam sau considerm ca nu avem asa multa nevoie si nu vrem sa incarcam geamantanul.

Noi am pregatit pentru tine o lista de articole pe care obligatoriu trebuie sa le ai cu tine in vacanta.

1. Aparatul Foto - Cu siguranta vei avea multe momente deosebite care trebuie fotografiate si pastrate in album.

2. Lotiunea cu protectie solara - Iti doresti un bronz ca la carte, fara arsuri. Asa ca nu uita lotiunea cu factor de protectie, potrivita pentru tine.

3. Ochelarii de soare - Un alt articol indispensabil, indiferent de anotimp, sunt ochelarii de soare. Vara in special nu trebuie sa iti lipseasca, iti protejeaza ochii de razele puternice ale soarelui.

4. Palaria - Evitati o insolatie nedorita cu o palarie de paie lejera.

5. Papuci - Cu totii ne dorim o incaltaminte comoda in vacanta. Papucii se numara printre ele, in special cand mergem la plaja.

6. Izoprenul si Umbrela - Nu se stie niciodata pe ce plaja ajungi, este bine sa ai la tine ceva ce poti asterne pe nisip si fara grija sa stai sub umbrela.

7. Mingea de volei - Intodeauna un meci de volei pe plaja suna foarte bine, mai ales cand sunteti in gasca si v-ati plictisit de atat stat la soare.

8. Carnetel si pix - Este bine sa ai pe ce nota locurile pe care le vizitezi si informatiile importante despre ele.

9. Cartea preferata - Cu siguranta nu e timp de lectura cand aveti o saptamana agitata la munca insa in vacanta este ideal sa va relaxati cu o carte buna.

10. Trusa de medicamente - Chiar daca esti o persoana pozitiva si nu pleci de la ideea ca poti pati ceva, este bine sa ai la tine cateva pastilute pe care sa le poti lua in caz de insolatie, indigestie sau febra musculara.

Acestea fiind spuse, Calatorim.ro va doreste vacanta placuta, vreme buna si destinatii de vis!