Echipajele de pe avioane sunt deseori puse față în față cu evenimente pe cât de amuzante, pe atât de neplăcute. Câțiva membri au povestit pentru Business Insider care au fost întâmplările memorabile din cariera lor:

Pasagerul trotilat

O stewardesă a povestit că rutele de la și spre Las Vegas sunt de obicei pline cu oameni cu chef de distracție. Un pasager aflat în stare de ebrietate a adormit pe toaletă, a căzut într-o parte și apoi pe jos, cu părțile intime la vedere. După câteva minute de discuții aprinse, stewardesele, care fuseseră alertate de pasageri, pentru că respectivul nu mai ieșea - au luat decizia de a folosi o spatulă de bucătărie, cu care obicei se servește pâinea la bord, pentru a-i ascunde părțile intime în pantaloni. Se pare că respectivul n-a simțit absolut nimic și s-a trezit mai târziu, fără să-și amintească acesată bucată din întâmplare.

Copilul din compartimentul de bagaje

Una dintre atribuțiile unei stewardese este să se asigure că toți de la bord sunt în grija părinților sau a celor cu care zboară atunci când avionul de gata e decolare. Pe un zbor erau trei copii, iar angajata liniei aeriene a localizat doar doi. S-a dus la cuplul care urcase cu cel de-al treilea copil și a întrebat unde le este bebelușul. Aceștia au arătat spre compartimentul de deasupra. Se pare că era primul lor zbor și au crezut că e OK să lași copilul acolo!

Lapte matern curgând din compartimentul de deasupra

Câțiva pasageri au remarcat că ceva curge de sus peste ei așa că s-au plâns stewardesei. Mimica lor a fost de neprețuit cînd o femeie s-a ridicat și a exclamat: "Ah, laptele meu! Nu mai e înghețat și curge. Cum să procedez acum?".

Alte 10 momente amuzante + ilustrații, în galeria foto!