Ador sa calatoresc atat in tara, cat si in afara ei de cate ori am ocazia. In tara noastra sunt locuri superbe, mirifice, dar azi aleg sa va povestesc despre una din calatoriile mele minunate in Italia, despre o vacanta in Toscana.

E un loc superb, plin de peisaje spectaculoase, de crampeie de istorie bine infipte in modernismul zilelor noastre, de oameni mereu veseli si dornici sa te ajute, de batranei sportivi care tin la stilul sanatos de viata. Am vizitat orase ca Pisa, San Giminiano,Volterra, Cecina si multe altele.

Zidurile care împrejmuiesc San Gimignano

Zidurile care împrejmuiesc San Gimignano

Una dintre granițele Toscanei este Marea Mediterană, cel mai bun si mai strasnic paznic.

italia

Mancarea e delicioasa. Acolo am mancat cele mai bune fructe de mare (proaspete, luate de la negustorul de la ''Pescherria"), cea mai buna inghetata facuta in casa, pizza cu toate topingurile posibile.

Chiar daca am fost la mii de km departare de casa, am simtit ca am in jurul meu o particica din Romania: multimea de oameni care isi traiesc viata acolo, muncind pentru un trai mai bun.

Acestea sunt cateva din impresiile mele despre Toscana, Italia. Daca aveti ocazia sa ajungeti în Cizmă, vă recomand sa nu ocoliti Toscana, aceasta regiune minunata.