Acum ceva vreme am fost cazati la Hotel Cocor din Neptun si auzind numai de bine despre Popasul Pescarilor, a trebuit să testăm si noi.

Localul este situate chiar pe plaja, aproape de Olimp. Toata lumea care vine aici cu masina este nevoita sa treaca o cale ferata, deci mare atentie si-n stanga, si-n dreapta.

Este un loc superb in special pentru plaja mai putin aglomerata, parca e o portiune dintr-o insula. Aici am ales sa venim mai des la plaja, tinand cont ca nu multa lume stie de acest loc minunat.

Contact: info@popasul-pescarilor.ro sau 0743.336952. Website: www.popasul-pescarilor.ro

De aici puteti observa pescarii, care dis-de-dimineata isi aranjeaza plasele si-apoi vin cu ele pline (de la ei se aprovizioneaza restaurantul). Revenind la mancare, pot sa spun ca a fost foarte buna si proaspata.

Noi am luat frigarui de rapane (melci din Marea Neagra), bors de peste, rapane in sos de rosii, sturion si calcan la gratar cu mujdei de usturoi. Ca bautura a mers de minune vinul casei la carafa, dar puteti lua bere, suc sau limonada care este dementiala.

Portile sunt destul de mari si nu prea intra doua feluri de mancare, dar fiecare comanda cat il duce burta. Un bors de peste este in jur de 15 lei, iar sosurile si mamaliguta sunt incluse in pret. Gasiti in meniu cam tot ce va doriti: icre, hamsii, midii pane, frigarui de rapana, chefal, dorada, calcan si multe alte feluri de peste.

Asadar, se mananca foarte bine, este un loc cunoscut de turistii straini, iar preturile nu sunt accesibile tuturor, insa preparatele din peste proaspat au preturile maricele oriunde te-ai duce. Preparatele mi-au placut la fel de mult ca si cele din Grecia, unde sunt specialisti in asa ceva.

Popasul Pescarilor a fost desemnat cel mai bun restaurant de pe litoral pentru sezonul estival 2010, asa ca vi-l recomand tuturor cu mare drag.