Am fost de curând în vacanță în Delta Dunării. Mi-a plăcut tare mult, m-am relaxat, m-am simțit bine și mi-am promis să mă reîntorc. Pentru cei care vor să ajungă pe acele meleaguri, m-am gândit să recomand o cazare bună în Delta Dunarii. Este vorba despre Hotel Mon Jardin din Mahmudia (aici - site oficial).

OK, unii vor spune că nu e în adevărata Deltă, din moment ce până la hotel ajungi cu mașina, nu cu barca pe apă :). Dar poate tocmai acesta este un avantaj apreciat de cei care s-au cazat aici: faptul că nu depinzi de bărci, bac-uri sau hoteluri plutitoare. Vii cu mașina, parchezi și ... relaxare totală.

Hotel Mon Jardin e cotat la 4 stele și este pozitionat chiar pe malul Dunării. Mai exact, pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe.

Prețurile nu-s chiar mici (cam de la 250 de lei camera pe noapte), dar conditiile sunt excelente: camera mari si curate, piscină, terasă cu o panoramă superbă, ponton cu bărci proprii pentru eventuale execursii în Deltă (despre asta vom vorbi mai jos).

Un alt lucru care mi-a plăcut la hotel Mon Jardin din Mahmudia a fost mâncarea. Excelentă! Mai ales borșul de pește ... Pffff, ceva la care visez non-stop :)

Pentru plimbări cu barca prin Delta Dunării puteți alege ambarcațiunile hotelului, dar sunt de obicei mult mai scumpe (uneori chiar spre dublu) față de ce puteți obține mergând 2 minute pe jos. Pentru că lipit de hotel este pontonul “oficial” din Mahmudia, unde poți consulta oferta mai multor localnici cu bărci mai mari sau mai mici, în funcție de preferința turiștilor. Noi de aici am luat o barcă. Am fost vreo 10, așa că a ieșim cam 80 de lei de persoană pentru o plimbare de vreo 3 ceasuri pe canale și pe lacuri (Gorgova, Isac, Isăccel, Uzlina etc).

Superbe peisajele!

Rasfoieste GALERIA FOTO pentru imagini cu hotel Mon Jardin Mahmudia si cu foto plimbare cu barca prin Delta Dunarii.