In 2012 am ales Bulgaria pentru prima data ca destinatie pentru concediul din vara. Am primit cateva oferte de la agentii si, pentru ca era deja luna mai, preturile mi s-au parut totusi mult mai bune decat pentru litoralul romanesc. Am ales hotelul Sunshine Magnolia & Spa din Nisipurile de Aur pentru raportul pret\confort, pentru ca restul aveam sa descoperim ulterior.

Am gasit un hotel de 4 stele (eu aș zice că e de 3*), frumos, destul de ingrijit, care nu te îndeamnă, totuși, să spui "WOW". E situat, de fapt, în stațiunea Chaika, la vreo 5-6 kilometri de Nisipurile de aur și la 12 km de Varna. Este ideal pentru o familie cu copii, iar sistemul all inclusive la sfarsit de sezon se transformase in ultra all inclusive, adica beneficiai si de bauturi alcoolice, servicii in camera si alte chestii.

Camerele sunt mai mari la Magnolia 1 (sunt doua hoteluri in complex) si pentru o familie as recomanda cel putin o camera twin: are 2 paturi duble si spatiu...cat sa dansezi, daca doresti. Spatiile de joaca pentru copii si de agrement sunt foarte bine ingrijite, piscinele de la Magnolia 1 sunt mari si foarte, foarte curate. La Magnolia 2 se spune ca e cu apa minerala, dar e mica si nu prea imbietoare.

Pe biletul nostru nu scria la care dintre cele două Magnolii trebuie sa mergem. La "1" ne-a dus GPS-ul dimineata la 5. Ne-au dat imediat bratari si ne-au invitat la micul dejun, extrem de amabili, chiar daca abia la 12 se elibera camera la ora 12. Programul de divertisment a fost asigurat de o echipa de animatori foarte buna, vorbeau 5 limbi si se ocupau in mod deosebit de copii. Hotelul are parcare proprie, este foarte aproape de plaja, detine plaja privata cu sezlonguri, umbrele si bar. Personal va recomand acest hotel...daca nu sunteti fițoși! :)