Am revenit in tara dupa o scurta vacanta in Italia. Am fost la Verona si ne-am cazat la Hotel Best Western CTC.

A fost prima noastra iesire intr-un concediu in afara tarii si tocmai de aceea asteptam plecarea cu stari contradictorii, cu emotie si stres :) Dar m-am documentat temeinic si totul a decurs ok. Dupa un zbor linistit, la ora 15,30 eram in fata hotelului Best Western din Verona. Hotelul are 4 stele (vezi aici site oficial) si este situat langa autostrada A4, la 10 minute cu masina de centrul orasului si la 15 minute de aeroport.

Fotografie0795[1]

Camerele erau exceptionale, foarte mari, cu paturi separate pentru copii. De la etajul nostru (3), aveam o priveliste incantatoare catre munte. Curatenie s-a facut zilnic, iar personalul hotelului era foarte atent. Restaurantul - destul de mare, cu terasa exterioara si snack bar, iar mancarea OK.

Fotografie0698[1]

Orasul Verona mi s-a parut foarte curat, cu atractii la tot pasul. Practic, nu ai timp sa te plictisesti. In concluzie, pentru prima iesire in afara tarii, eu si familia mea am fost multumiti de conditiile oferite de Hotelul Best Western CTC din Verona si vom reveni oricand cu placere in orasul indragostitilor.