Hotelul L'Albereta din Lombardia este o bijuterie ascunsa intr-un parc natural, printre pini, magnolii si podgorii, despre care nu multa lume stie. Daca aveti ocazia sa fiti oaspetii hotelului, puteti petrece un sejur de neuitat intr-una din suitele frumos decorate, fiecare altfel, cu o poveste unica, potrivindu-se perfect cu imprejurimile. Cabriolet Suite este unic si romantic: la cativa pasi dupa ce intri in camera, te intampina un pat imens, foarte confortabil din care poti privi stelele. Da, ati auzit bine, aceasta camera are acoperisul retractabil iar prin apasarea unui singur buton copertina se ridica. De vis, nu-i asa?

Camera este simplu decorata, in tonuri calde, cu un pat cu baldachin, baia este imbracata in marmura, dotata cu o cada cu hidro-masaj, iar de la balcon privelistea este extraordinara catre podgoriile din jur si Lacul Iseo.

Cabriolet-Suite

Este singurul hotel de lux din Europa ce poate fi clasificat cu un dormitor in aer liber, care permite ca natura sa fie prezenta in camera, soarele facandu-si prezenta in fiecare zi.

CABRIOLET SUITE(001)

Pretul pentru o noapte de cazare este de £370, fara mic-dejun inclus.

die-lalbereta-cabriolet-suite_274505_960x644

Sursa: 1, 2, 3, 4.