Daca iti doresti o experienta gastronomica inedita atunci trebuie neaparat sa ajungi in orasul Polignano a Mare din sudul Italiei, in provincia Bari, Apulia si sa iti faci o rezervare la restaurantul Grotta Palazzese.

Grotto-Palazzese-Italy

Restaurant Grotta Palazzese

Restaurantul se afla intr-o pestera de calcar boltita, cu vedere catre mare si este deschis numai in lunile de vara. Daca doriti sa va cazati intr-o camera luxoasa situata in inima vechiului oras, atunci hotelul Grotta Palazzese, amplasat deasupra restaurantului, va sta la dispozitie tot timpul anului.

Restaurant Grotta Palazzese

Restaurant Grotta Palazzese

Rafinatul restaurant este unul exclusivist, romantic, cu lumini stralucitoare si licariri reflectate de apa marii, cu podele din lemn si mobilier simplu incadrat perfect cu textura calcaroasa a pesterii. Mesele sunt pozitionate in asa fel incat indiferent unde ai rezerva un loc, privelistea este spectaculoasa.

Grotto-Palazzese-Restaurant-Italy

Restaurant Grotta Palazzese

Vizitatorii se pot plimba pe strazile medievale inguste, construite pe stanci abrupte, cu cladiri albe imprastiate si pesteri naturale, admirand astfel spectacolul naturii. Pentru detalii despre meniu, cazare si harta locatiei puteti intra AICI.

Surse: 1, 2, 3, 4.