La Lehe Ledu Wildlife Zoo din Chongqing city, puteți avea parte de o experiență cel puțin surprinzătoare. Turiștii și animalele de pradă au schimbat locurile, iar amatorii de senzații tari pot experimenta trăiri unice în această grădină zoologică neobișnuită.

Tigrii, leii și urșii sunt momiți cu pui vii sau bucăți de carne pentru a se apropia de camioanele cu turiști, aflați în spatele unor gratii, sau de autobuze. Aceștia le pot da să mănânce animalelor printr-un mic spațiu special creat.

Animalele sar pe cuști, fiind la câțiva centimetri de a-i transforma pe turiști în cină, iar grădina zoologică a fost numită de mulți "extrem de riscantă" și "un accident gata să se întâmple".

"Noi am vrut să le dăm vizitatorilor acea emoție mai puțin obișnuită de a fi urmărit de animale de pradă, fără vreun risc. Oaspeții sunt atenționați să-și țină degetele la distanță, pentru că un tigru înfometat nu va face diferența intre ele și mâncarea care i se dă", spune purtătorul de cuvânt al stabilimentului, Chang Liang.

Când s-a deschis, în 2015, grădina zoologică a fost sold-out timp de 3 luni.