Celebrul portal de rezervări Airbnb a anunțat că de Halloween va lista pe site o noapte la Castelul Bran, ca premiu la un concurs.

Castelul va apărea în premieră pe Airbnb pentru noaptea de 31 octombrie, iar cei doi câștigători vor avea șansa de a petrece Halloweenul acolo.

Oaspeții vor fi primiți de Dacre Stoker, nepotul celebrul Bram Stoker, autorul celebrului roman gotic "Dracula", apărut în 1897. "Dacre este un foarte respectat expert în vampiri și promovează cu pasiune romanul unchiului său", scrie pe site-ul companiei.

Ca să ajungă să petreacă noaptea înfricoșătoare la Bran, amatorii trebuie să scrie un scurt text despre ce ar face dacă ar fi față în față cu Dracula.

Câștigătorii vor fi invitați să recreeze povestea protagonistului cărții, Jonathan Harker, care a ajuns la destinație într-o căruță trasă de cai, vor lua o cină savuroasă și se vor culca în "sicriele căptușite cu catifea ale lui Dracula". Nu vor avea voie cu bijuterii de argint, cu usturoi sau cruci pentru a se apăra de vampiri :)

Pentru detalii despre concurs, click aici!