Acum 3 ani am avut ocazia sa petrecem momente de neuitat intr-o vacanta in Tenerife. O insula extraordinara, cu foarte multe locuri de vazut si lucruri de facut. O saptamana acolo nu a fost suficientă...

insulele-canare-harta-tenerife-mallorca-ibiza

Am fost cazati la un hotel din sudul insulei, Hotel Flamingo, in apartamente cu baie, bucatarie , living, terasa si dormitor. Bucataria este complet utilata, in cazul in care calatoriti cu copii sau va e dor de o mancare de acasa :)...In zona, multe mini si supermarketuri, deci aprovizionarea nu e o problema. Tot in cadrul hotelului am avut acces gratuit la piscina si jacuzzi, iar plaja era la 3 minute distanta.

249203_213434115356127_7308193_n

In apropiere era si portul de unde se putea pleca in croaziere la preturi acceptabile. Apropo de preturi, in Tenerife preturile erau fara taxe.

Pentru a explora complet insula, am inchiriat o masina pentru o saptamana la preturi excelente. Dupa cum va spuneam, intr-o vacanta in Tenerife sunt extrem de multe lucruri de vazut, de la parcul acvatic de distractii Siam Park, un parc cu animale Loro Parque, o Gradina Botanica de vis...la croaziere pe alte insule, plaje cu nisip din Sahara, plaja cu nisip negru. Dar sa nu uitam de cel mai inalt varf muntos din Spania, anume Teide, pe care se poate urca si cu telecabina si care ofera o priveliste fascinanta.

250752_213432972022908_4883355_n

Daca vreti o vacanta de neuitat in care fiecare membru al familiei are ceva de facut, Tenerife este locul ideal. Il recomand calduros.