În luna octombrie 2013, am fost plecată împreună cu un grup de prieteni un weekend la Băile Felix, Bihor. Distanța de la Timișoara la Băile Felix este de 176 km, pe care i-am făcut cu masina în aproximativ trei ore, dar cu două opriri. Ultima data cand am fost în stațiune a fost în vara anului 2005 și am observat acum că s-a schimbat în bine.

Am vrut să ne cazăm la Hotel President, însă era tot ocupat. Am ales o pensiune foarte primitoare, pensiunea Anthimos, care este situată la 500 metri de Aqua Parc President. Intrarea in cameră se face pe baza de cartelă, camera are mobilă din lemn masiv, balcon, minibar, chiar este o cameră frumosă cu adevarat. În prețul camerei a fost inclus și micul dejun, care a fost sub forma de bufet suedez.

anthimos-baile-felix

Aqua Parc President este primul aqua park acoperit din Baile Felix. Noi am ajuns aici la ora 14:00 și era parcarea plină. Un aspect ce nu mi-a placut este ca fiecare cuplu a primit doar un ceas cu care sa ai acces la vestiar, dar ne-am descurcat chiar si asa, desi la intrare se mentioneaza ca fiecare persoana primeste un ceas.

Cu ceasul ai acces la strand si este obligatoriu să îți încarci ceasul cu minim 10 lei pentru consumație, dar suma se returnează la ieșire dacă nu este consumata. la Aqua Parc President sunt 5 bazine afara si 13 la interior! Mi-a placut foarte mult aici si ma bucur ca pot sa il compar cu un aqua parc din strainatate. S-a investit mult si sunt tot felul de activitati pe care poti sa le faci. Cand esti in apa timpul trece foarte repede…asa ca este bine sa profiti de tot.

aquapark-president-baile-felix

Concluzie dupa scurta noastra vizita la Baile Felix: marturisesc ca am ramas placut suprinsa sa vad cat de mult s-a dezvoltat statiunea!