Maramures, verde si frumos Maramures. M-am bucurat, mi-am bucurat privirea cu adevarat pe plaiurile Maramuresului. Am ramas fascinata de verdele frumos, de copacei, de minunatele flori, de apele cristaline, de paduri si dealuri de vis, intr-un cuvant Maramures.

Stim deja ca in Maramures traditiile se respecta si in ziua de azi. Acest lucru imi place foarte mult deoarece avem traditii frumoase si merita tinute in viata. Oamenii maramureseni sunt foarte primitori si ospitalieri.

Am fost si la Cimitirul Vesel de la Sapanta. Crucile sunt cioplite in lemn, sunt foarte colorate si pe ele regasesti tot fel de versuri amuzante.

Mi-am bucurat privirea si cu minunata Valea Izei, Mocanita din Viseul de Sus, manastiri si biserici si din pacate nu am putut sa ajung la Casada Cailor deoarece ploua si accesul nu se putea face cu masina. Trebuia sa fim echipati cu cizme si haine mai groase pentru a putea merge pe jos, pe carari abrupte pana la minunata cascada. Data viitoare nu o sa o mai ratez daca tine vremea cu mine.

Am ramas cu drag in sufletul meu Maramuresul verde si cu miros de flori.