Intamplarea a facut sa ajungem pe malul Dunarii, in Galati, intr-unul din pelerinajele noastre prin tara. Este unul din orasele mele de suflet, aici mereu sunt in cautare de locatii noi si atractive pe care stiu ca le pot gasi pe stradutele acestui oras ce imbina atat de frumos modernul cu medievalul.

Subiectul povestirii noastre de azi este Belle Pub, un pub restaurant situat pe strada Siderurgistilor nr. 1 in Galati. Este o locatie placuta unde se organizeaza petreceri, unde muzica buna cu influente de jazz rasuna usor spre deliciul clientilor, o locatie unde in zilele toride de vara te poti bucura de o terasa racoroasa si unde se mananca foarte foarte bine la preturi acceptabile.

belle pub 3

belle pub 4

Cand am fost noi la Belle Pub, ne-am desfatat papilele gustative cu o supa crema delicioasa (de retinut faptul ca in general eu nu prea sunt adepta supelor creme dar aceasta chiar m-a cucerit), o portie de cartofi la cuptor cu snitele din piept de pui si papanasi cu dulceata la desert. Totul a costat 25 de lei. Nici preturile la bauturi nu sunt piperate, dat fiind ca o limonada de casa e in jur de 7 ron.

Cu siguranta vom mai vizita Belle Pub cand pasii ne vor mai aduce in Galati si vi-l recomand si voua cu drag.