Daca va planificati un weekend de relaxare la Baile Cetatii din Gyula, va recomand un apartament frumos si curat, amplasat la doua minute de mers pe jos de Baile Cetatii. Apartamentul se numeste 4 Ace Deluxe Apartament (site oficial AICI)

Deoarece nu are receptie, trebuie sa anunti cand vei sosi pentru ca proprietara apartamentul sa vina sa iti lase cheile si sa iti explice cum functioneaza telecomanda si unde poti parca masina. Proprietara vorbeste engleza, nu foarte bine, dar te poti intelege cu ea.

gyula1

Odata cazat, te bucuri de o camera plina de culoare, cu accesorii noi si frumos amenajata. Ai bucatarie cu vase, plita, cuptor cu microunde, cafetiera. In baie ai uscator de par si poti sa iti usuci hainele.

Noi am platit 16.000 HUF pentru doua nopti, doua persoane. Adica 240 RON pe 2 nopti, la un curs valutar de 100 HUF-1,5 RON. Am avut si micul dejun inclus la restaurantul de vis-a-vis.

Fiecare camera are numele unei carti de jos, noi am fost cazati in camera iubirii.

Cu siguranta ne vom caza tot aici cand vom ajunge la Gyula deoarece ai parcare gratuita, wi-fi, esti foarte aproape de Baile Cetatii si la 10 minute de centrul orasului. Distractie placuta si voua!

gyula3

gyula4