Daca va planificati o vacanță la Budapesta sau o vacanță la Viena si aveti nevoie de o cazare ieftină, va recomand un hotel care este simplu, curat si la un pret accesibil.

Este, de fapt, un lant de hoteluri. Numele? OEKOTEL (site oficial, inclusiv hărți & facilități - AICI)

De fiecare data cand mergem in Budapesta sau Viena ne cazam aici. In ambele locatii este aflat in afara orasului, in Budapesta este in localitatea Torokbalint, iar in Viena sunt trei hoteluri in trei orasele diferite (noi am stat in cel din Traiskirchen - mic si cochet).

Pretul se stabileste pe persoana/per camera: in Budapesta pentru o camera dubla de persoana platesti 5.000 HUF/per persoana sau 10.000 HUF doua persoane (aproximativ 150 RON in total, la un curs valutar 100 HUF - 1,5 LEI). Langa Viena, pentru o camera dubla de persoana platesti 25 EUR/per persoana sau 50 EUR doua persoane (aproximativ 225 RON in total, la un curs valutar 1 EUR - 4,5 LEI).

Pe langa camera, ai micul dejun bufet suedez, asigurat intre orele 7:00 - 10:00 (incude cafea, sucuri naturale, ceai, diverse mezeluri, pateu, crema de branza, legume, sunca, oua, dulceata, ciocolata, salata de fructe, cereale cu lapte).

camera torokbalint

De ce recomand acest lant hotelier? Pentru că:

  • Ai parcare gratuita.
  • Ai wi-fi gratuit.
  • Camere curate, mancare buna, preturi accesibile.
  • Il gasesti foarte usor, este amplasat la iesirea de pe autostrada, iar pe site-ul lor ai adresa si datele pentru gps.
  • Personal calificat, vorbitor de mai multe limbi straine.

Un dezavantaj ar fi pentru fumatori pentru ca nu se fumeaza in hotel, doar afara, intr-un loc special amenajat.

Daca va hotarati sa va cazati aici, sa imi spuneti ce impresie ati avut! Vacanta placuta!