V-ar placea o calatorie cu Venice Simplon - Orient Express? Este unul dintre cele mai luxoase si mai faimoase trasee cu trenul.

Doua zile si o noapte dureaza traseul iar vagoanele de lux, mancarurile fine si serviciile de prima clasa va vor face sa va simtiti excelent si veti avea impresia ca faceti Marele Tur al Europei. Trenul pleaca din Londra si traverseaza comitatul Kent, gradina Angliei, indreptandu-se spre Canalul Manecii. Cina este servita in drum spre Paris, traversand Franta in timpul noptii. Odata ajungi in Austria, peisajele alpine sunt de-a dreptul spectaculoase iar micul dejun servit in Innsbruck, cand trenul coteste spre sud si urca spre Pasul Brenner, aflat la 1219 metri deasupra nivelului marii, este unul de neuitat.

Venice-Simplon-Orient-ExpressLounge
Venice Simplon - Orient Express

La lasarea serii veti fi aproape de Venetia iar trenul va intra pe digul care o leaga de continent, oprindu-se in gara Santa Lucia, de pe Canal Grande.

Venice Simplon - Orient Express circula din martie pana in noiembrie iar trenul care opereaza pe ruta Londra - Venetia pleaca joia si duminica, iar in sens invers miercurea si sambata. Este bine sa stiti ca trenul este complet restaurat in spiritul epocii iar vagoanele au numai chiuvete, nu si dusuri iar compartimentele se transforma in cusete.

72616dbbe62b1fbf5d8977e4f9ec4dbc
Venice Simplon - Orient Express

In Orient Expres, nu aveti cum sa fiti prea bine imbracati, pe timpul zilei puteti purta tinute comode iar seara neaparat tinute de cocktail insa trebuie sa aveti grija, spatiul pentru bagaje este limitat, avand dreptul la doua valize iar bagajul suplimentar il puteti depozita in vagonul pentru bagaje insa veti avea acces la el numai cand ajungeti la destinatie.

orientexpress_cnt_14may12_p
Venice Simplon - Orient Express

6550270847_a3bfc2ac18_o
Venice Simplon - Orient Express

Kuoni Big Pic 6
Venice Simplon - Orient Express