Am gasit o cazare ieftina si buna in zona Bran-Moieciu. Mai exact, aproape de Pestera Dâmbovicioara. Si am zis sa povestesc si altora despre ea :)

Am plecat spre munte intr-o zi toridă de vineri si, cum am vrut să evităm mult traficata Vale a Prahovei, am cotit-o spre zona Rucăr-Bran. Nu aveam nimic rezervat, am mers la ghici. Inainte de a cauta cazarea propriu-zisa am vrut sa mergem pana la Pestera Dambovicioara si ... cazarea ne-a iesit in cale :) Pensiunea nu are niciun brand vizibil (firmă, panou, indicator etc), dar proprietarul ne-a spus ca se numeste “Green Paradise”. Si cam așa este, își respectă numele invizibil :)

Cum ajungi

Dacă vii dinspre Câmpulung – Dragoslavele și te îndrepți spre Bran-Moeciu, după ce treci de Rucăr intri în comuna Podu Dâmboviței. Chiar după pod se face stânga, către Cheile Dâmbovicioarei și către peșteră. După vreo 2-3 kilometri, pe stânga o să vedeți o curte maaaaaare și o vilă. E, aia este! :)

De aici până la peșteră mai e cam un kilometru. Numai bun de parcurs la pas, într-o plimbare. Ceea ce am și făcut într-una din zile.

Dotari pensiune Green Paradise

Pensiunea are 8 camere (duble și triple). Șase camere au băi proprii, iar două dintre ele (la mansardă) sharuiesc o baie. Când am ajuns noi, doar astea două mai erau libere. Dar ne-a picat la fix, pentru că eram cu copiii. Ei au luat o cameră, noi pe cealaltă și totul a fost perfect.

La parterul pensiunii găsiți o bucătărie complet utilată, pusă la dispoziția turiștilor, și un living cu mese mari și lungi, plus un TV și canapele.

Curtea este marele atu cu care se mândrește această pensiune de pe Cheile Dâmbovicioarei. Un pârâu trece prin dreapta curții, folosind și ca frigider natural (o bere sau un pepene se răcesc în doar câteva minute puse în apa repede de munte), dar și ca player neîntrerupt pentru un search de genul “relaxing zen nature music” :)

Noi am făcut și un picnic chiar pe malul râului, tare bine a fost!

Lângă pajiștea întinsă pe care aleargă copiii mai sunt:

  • O zonă de grătar
  • Un foișor cu două etaje
  • Două balansoare
  • Două șezlonguri de lemn
  • Un loc de joacă măricel pentru copii
Prețurile mi s-au părut de bun-simț:
  • 80 de lei cele două camere care împart o baie
  • 100 de lei toate camerele duble cu baie proprie
  • 120 de lei camera triplă (un pat dublu + o canapea extensibilă)
Contact

Pensiunea nu are site, v-am spus ca noi am dat peste ea întâmplător, cautând cazare în zona Bran Moeciu. Pentru rezervări puteți suna direct la proprietar: 0740 567243 (sau mail la dorintentu@yahoo.com)

Mai multe imagini - în galeria foto!

Vacanță plăcută!