Cascada Niagara este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Simți ceva sublim in momentul in care esti acolo, langa vuiet... Pur si simplu, acea senzație iti taie respiratia, e o experiență unică!

cascada niagara

Cascada Niagara este un ansamblu format din trei căderi de apă situate la granița dintre statul nord american New York din SUA și provincia Ontario din Canada. E vorba despre Cascada americană (American Falls) și Cascada vălul miresii (Bridal Veil Falls) pe teritoriul Statelor Unite și Cascada potcoavă (Horseshoe Falls) pe teritoriul Canadei.

harta usa canada

niagara harta 2

cascada niagara

Niagara poate fi vizitată fie de pe teritoriul SUA, fie de pe cel al Canadei. Detalii despre tururi, aici. Pe partea dinspre Statele Unite, apa cade de la 21 de metri, iar pe partea dinspre Canada, de la 52 de metri!

cascada niagara

Eu nu pot descrie mai bine această experiență fantastică decat atasand cateva poze, din cele doua anotimpuri in care noi am fost acolo, vara si iarna.

De la fereastra hotelului la care am stat (Sheraton) se vede o imagine de poveste. Nu ratati urcarea in turnul Skylon si bineinteles, luati o cina romantica in restaurantul care se invarteste continuu, oferindu-ti o priveliste panoramica asupra cascadei Niagara.

Va las sa savurati cateva imagini din sutele de poze pe care le-am facut, prin locurile in care au fost Kennedy, Marilyn Monroe si multi altii...

Cand veti ajunge in Canada sau in SUA, nu ezitati sa vizitati aceasta minune!