Orasul San Pablo din Filipine este de fapt o statiune care ofera o caracteristica unica. Resortul Villa Escudero este principala atractie datorita restaurantului cascada de care dispune. La cativa pasi de o cascada adevarata este amenajat un spatiu unde se poate servi masa.


Resort Villa Escudero

In general cascadele sunt greu de observat in de aproape insa in acest caz nu se pune problema, Cascada Labasin curge nestingherita printre mesele din lemn iar clientii isi pot lua masa linistiti, in conditii de siguranta, la aer curat si racoare iar picioarele lor sunt mangaiate de apele limpezi.


Resort Villa Escudero

Villa Escudero este inconjurata de natura permitand vizitatorilor sa se bucure de peisajele filipineze. Se localizeaza in mijlocul muntilor, printre copaci de nuca de cocos si ofera acces la activitati precum: bambus rafting, recoltarea nucilor de cocos, plimbari in coloratele jeepneys dar si privitul pasarilor.


Resort Villa Escudero

Desi este o experienta unica servirea unei mese intr-o asemenea locatie, este bine sa va decideti din timp cand vreti sa mancati si ce planuri aveti dupa aceea deoarece la final veti fi uzi din cap pana in picioare, indiferent de distanta la care aveti masa asezata iar daca va doriti o masa linistita, trebuie sa stiti ca iese din discutie aceasta idee pentru ca sunetul cascadei o sa va oblige sa vorbiti foarte tare.

Surse: 1, 2, 3, 4, 5.