Domeniul Greaca este la 45 km de Bucuresti, in judetul Giurgiu, se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este la intrarea in localitatea Greaca.


Localizare Domeniul Greaca

Legenda spune ca localitatea si-a primit numele de la hanul "La Greaca cea frumoasa", care acum sute de ani era detinut de o frumoasa grecoaica care avea in propietate si mosia din zona.

Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Este locul ideal pentru petrecerea timpului liber, o evadare la sfarsit de saptamana, o petrecere cu prietenii sau familia, un teambuilding, o conferinta sau o lansare de produs.


Piscina Domeniul Greaca

Preturi:

- acces piscina:

  • luni-vineri: 40 lei/adult; 20 lei/copil
  • sambata-duminica: 50 lei/adult; 25 lei/ copil

- teren tenis:

  • inchiriere zi - luni-duminica: 35 lei/ora
  • inchiriere nocturna - luni-duminica: 50 lei/ora

- plimbari cu ATV: 90 lei/ora

- off-road biking: 10 lei/ora

Tips:

Este bine sa ajungeti in jur de 09:30-10:00, cel tarziu 10:30 deoarece se aglomereaza si nu mai aveti sanse sa prindeti loc sub umbrela iar in momentul in care se atinge capacitatea maxima nu va mai este permis accesul.

Sub corturile din partea dreapta este mai multa umbra si puteti opta pentru 2, 4 sau 6 sezlonguri, depinde cat de mare este gasca.


Domeniul Greaca


Domeniul Greaca


Domeniul Greaca


Domeniul Greaca

Surse: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.