Iată-ne la finalul concursului care a încins vara pe Călătorim.ro :)

Cine sunt cei & cele care au împărtășit din frumoasele lor povești aici, pe site?

- Cristina SRT: 5 lucruri de făcut în Thassos

- Balerin57: Grădinile Porta Venezia - Milano, Paseo de Gracia - Barcelona, Biserica Calatrava - Madrid, San Francesco din Paola - Milano, Palatul Dugnani, Parcul Gulhane - Istanbul, Glorieta Atocha - Madrid, Casa Batllo - Barcelona, Piazza della Repubblica - Roma

- Vali Dobre: Castelul Huniazilor

- Dobrea Margareta: Castelul Peleș, Maramureș, Transfăgărășan

- Miruanda: Pensiunea Valahia - Valea Oltului, Garda de Sus - Apuseni, Lacul Izvorul Muntelui - Bicaz

- Miralex: hotel Best Western Verona

- Dcarpis: Festivalul de Artă Medievală din Suceava

- Simona Gouraud: Bangkok (drum, impresii, cazare + croaziera Chao Praya, piața de noapte) și Bali (drum, impresii, cazare + yoga pe plajă + turul "Eat, pray, love" + templele)

- Sosuhno: club Hamak - Iași, Durău, Valea Șipotului, Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Castelul Peleș, Mănăstirea Sinaia

- Crisellada: De ce iubesc Grecia, Sighișoara - cetatea din vis

- Alexa: Lippstadt - Germania

Iar câştigătorii sunt ...

Un weekend la Pensiunea Cheile Râşnoavei (4*) - Simona Gouraud

O ramă foto digitală Serioux SmartArt - Dobrea Margareta

Ghid "Fotografia de călătorie" - Balerina57

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Vara = vacanță = povești = călătorim.ro = prieteni = premii. Atât de simplu și de natural!

Așadar, pornim un nou concurs pentru cei care împărtășesc pe călătorim.ro momentele remarcabile din plimbările lor prin țară și prin lume. Iată de premii vă așteaptă:

1. Un week-end la munte în perioada 6-8 septembrie! Călătorim.ro, în parteneriat cu Pensiunea Cheile Râșnoavei, îți oferă trei zile într-un cadru natural fantastic, în acest stabiliment superb, de 4 stele! Vei beneficia de două nopți de cazare cu mic-dejun inclus, de vineri până duminică, la una dintre cele mai frumoase pensiuni din zonă.

Citește aici un articol despre Pensiunea Cheile Râșnoavei. Detalii despre cazare, poziție, facilități etc

pensiunea-cheile-rasnoavei (1)

2. O ramă foto digitală Serioux SmartArt.  Amintiri în culori vii! Un accesoriu drăguț pentru a savura imaginile tale preferate din călătorii sau de oriunde. Are diagonală de 7", ecran LED panoramic si functii avansate precum slideshow, redimensionare, zoom, calendar.

rama foto digitala serioux

3. "Fotografia de călătorie", un excelent ghid tipărit ce îți va aduce amintiri mai frumoase din călătoriile tale. Vei afla trucuri practice și ponturi foarte interesante care te vor ajuta să fii mândru de fotografiile tale :).

fotografia de calatorie

Cum vei avea șanse la aceste super-premii? Scrie pe www.calatorim.ro minimum 3 impresii de vacanță până pe 30 august. Atât de simplu este!

Mai jos, regulamentul complet:

  • scrie pe călătorim.ro minimum 3 impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • urcă articolele și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textele și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
  • perioada concursului: 3 iulie - 29 august 2013. Câștigătorii vor fi anunțați pe 30 august.
  • ATENTIE: NU SE ACCEPTĂ în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie sau fotografii copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii sau pe blogul personal. Așadar, în concurs vor fi acceptate DOAR TEXTE SIFOTOGRAFII PROPRII ȘI ORIGINALE.
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs

Ei bine, te-ai apucat deja de scris? Premiile te așteaptă, la fel cum te așteaptă și aprecierile miilor de oameni care te vor citi și  care vor afla de la tine informații interesante despre destinații turistice.