Mulțumim! Celor care scriu pe călătorim.ro, celor care citesc site-ul, celor care ne încurajează, celor care ne ajută cu sfaturi, celor care ne critică, celor care ne sunt alături. Tuturor le mulțumim din suflet! Iar celor amintiți chiar la început, colaboratorilor noștri adică, încercăm să le mulțumim din când în când punând la bătaie diverse premii. Măcar așa, pentru a condimenta un pic toată provocarea asta cu "scrisul la site" :) Așadar, iată către cine merg premiile de data asta:

♥ Sosuhno va pleca într-un week-end la Pensiunea Valea Șipotului, în perioada 28-30 iunie. Două nopți de cazare cu mic-dejun inclus la o pensiune de 4 stele!

Alina Chiru poate face în curând fotografii folosindu-se de noua ei cameră foto digitală Canon A810.

Viorel, Balerina57 și Brîndușa își pot alege un ghid Top 10 dintre cele puse la bătaie (Roma, Andaluzia și Costa del Sol, insulele grecești, Viena, Provence și Coasta de Azur, Toscana, Veneția, Istanbul, Londra).

Mulțumim partenerilor noștri de la Valea Șipotului și mulțumim încă o dată tuturor celor care scriu pe călătorim.ro, poveștile publicate pe site au fost extraordinare! Așteptăm pe mail detaliile (adresă, nume complet) pentru a vă trimite premiile!

Șiiiii .... în curând, un nou concurs pe călătorim.ro! Pregătiți-vă!

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Iată-i pe cei care ne-au încântat cu poveștile lor pe călătorim.ro în ultimele două luni:

• Gabriela Ghiculescu a scris despre Malta, Barajul Paltinu & Valea Doftanei, Predeal & Susai, Transfăgărășan

•  Balerina57 a scris despre Thassos (Jeep safari în munți + seară grecească), Istanbul (Bazilica Cisternă, bazarul Arasta + piața Beyazit) și Montjuic - Barcelona

Sosuhno a scris despre Olanda (Delft, Rotterdam, Amsterdam, Haga), Cetatea Neamțului, Grădina Botanică din Iași, Țara Loviștei, Voineasa, mănăstirile Agapia & Văratec

Cora a scris despre mănăstirea Prislop

Simona Gouraud a scris despre Cheile Nerei

Viorel a scris despre Celik Dere, cascada Vârciorog, herghelia Lucina, cătunul Muscel

Irina a scris despre o croazieră pe Bosfor

Brîndușa a scris despre Toledo, Madrid, Mercado San Miguel și Milano

Alina Chiru a scris despre Valea Avrigului, satul Măgura, călărie în munții Făgăraș, Bucovina

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Pe călătorim.ro spunem povești de vacanță, ne împărtășim experiențele, sharuim ponturi, ne mândrim cu fotografiile noastre, învățăm lucruri noi și fixăm destinații proaspete pe lista de dorințe. Și pentru că intențiile bune trebuie recompensate cumva, ne-am făcut un obicei din a oferi diverse premii celor ce scriu aici.

Iată că pornim un nou concurs pentru cei care împărtășesc pe călătorim.ro momentele remarcabile din plimbările lor prin țară și prin lume. Iar premiile sunt cu adevărat tari! Voilà:

1. Un week-end la munte în perioada 28-30 iunie! Călătorim.ro, în parteneriat cu Pensiunea Valea Șipotului, îți oferă trei zile super-relaxante lângă Sinaia, în acest stabiliment superb, de 4 stele! Vei beneficia de două nopți de cazare cu mic-dejun inclus, de vineri până duminică, în inima Parcului Național Bucegi, la una dintre cele mai tari pensiuni din zonă.

Citește aici un review complet despre Pensiunea Valea Șipotului. Detalii despre cazare, poziție, facilități etc

valea-sipotului-vara3

[gallery ids="10154,10163,10177"]

2. O cameră foto digitală Canon A810. O ultra-compactă cu 16 mega-pixeli si obiectiv grandangular de 28 mm, care filmează HD si are un zoom optic de 5X și stabilizator de imagine digital.

canon1

[gallery ids="10229,10230,10231"]

3. Trei ghiduri Top 10, la alegere dintre cele referitoare la: Roma, Andaluzia și Costa del Sol, insulele grecești, Viena, Provence și Coasta de Azur, Toscana, Veneția, Istanbul, Londra.

[caption id="attachment_10236" align="alignnone" width="444"]ghiduri_top10 Foto: bookuria[/caption]

Cum vei avea șanse la aceste super-premii? Scrie pe www.calatorim.ro minimum 3 texte până pe 22 iunie. Atât de simplu este!

Mai jos, regulamentul complet:

  • scrie pe călătorim.ro impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • dacă scrii minimum trei articole în perioada concursului, intri în lupta pentru premii.
  • pentru a intra în concurs, un articol trebuie să aibă minimum 3 fotografii (producție personală, nu "împrumutate" de pe internet). Toate fotografiile inserate în articol trebuie să aibă completat câmpul "legendă"
  • urcă articolul și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textul și pozele pe adresa calatorim.ro@gmail.com. Le vom pune noi pe site.
  • perioada concursului: 30 aprilie - 22 iunie 2013. Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 iunie.
  • ATENTIE: nu se acceptă în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii. Excepție fac articolele publicate doar pe blogul tău (ele pot intra în concursul de pe călătorim.ro).
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs

Ei bine, te-ai apucat deja de scris? Premiile te așteaptă, la fel cum te așteaptă și aprecierile miilor de oameni care te vor citi și  care vor afla de la tine informații interesante despre destinații turistice.